Δελτίο Τύπου – 30η Ετήσια Γενική Συνέλευση Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ)

Δελτίο Τύπου
30η Ετήσια Γενική Συνέλευση
Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ)

Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, η 30η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) στο Lemon Park, στη Λευκωσία. Η Γενική Συνέλευση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Νίκου Νουρή, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συμπατριώτης μας, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης. Ο κ. Στυλιανίδης είναι ο «αρχιτέκτονας» του rescEU και μέσα από τις δικές του πρωτοβουλίες έχει αναβαθμιστεί και βελτιωθεί η ευρωπαϊκή πολιτική προστασίας και δημιουργηθεί μια νέα κουλτούρα πρόληψης των συνεπειών από φυσικές καταστροφές. Η κεντρική ομιλία του με θέμα «Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας – rescEU και ο ρόλος του στην ανθεκτικότητα του δομημένου περιβάλλοντος» ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ενημέρωση των Μελών του Συλλόγου σε θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Το 2022 αποτελεί ιδιαίτερη χρονιά για τον Σύλλογο μας, αφού συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του. 30 χρόνια με αξιόλογης δράσης, δίπλα στους Πολιτικούς Μηχανικούς, σε δρώμενα της Μηχανικής Επιστήμης, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Για πλήρη ενημέρωσή σας, μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://bit.ly/3FBtAae

Δεκέμβριος 2022


Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, για την σημαντική στήριξη τους.
Χρυσοί Χορηγοί: Domoline, Muskita και Knauf ~ Μεγάλοι Χορηγοί: Cybarco και EKA Group ~ Χορηγοί: Τσιμεντοποιία Βασιλικού

Χαιρετισμός Προέδρου ΣΠΟΛΜΗΚ, κα. Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα

Ομιλία από τον κ. Χρήστο Στυλιανίδη,
Υπουργό Κλιµατικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας
(Απόσπασμα από την ομιλία του Υπουργού: https://www.youtube.com/watch?v=Gw81s9UpD2s)

Κήρυξη Εργασιών της Γενικής Συνέλευσης από τον Έντιµο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Νίκο Νουρή
(Απόσπασμα από την ομιλία του Υπουργού: https://www.youtube.com/watch?v=z888Nu1HKi4)