Ανακοίνωση – «Διευρυμένη Συνεδρία του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ)»

Ανακοίνωση
«Διευρυμένη Συνεδρία του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ)»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η Διευρυμένη Συνεδρία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (ΚΔΣ) του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, το Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλατρών, στην Αίθουσα «Γιώργος Σεφέρης».
Στην Διευρυμένη Συνεδρία συμμετείχαν Μέλη του ΚΔΣ και των Επαρχιακών Συμβουλίων, πρώην Προέδροι, Πολιτικοί Μηχανικοί – Μέλη Γενικού Συμβουλίου και Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ, μέλη του προηγούμενου ΚΔΣ και στελέχη του ΣΠΟΛΜΗΚ που προσφέρουν διαχρονικά στον Σύλλογο.

Στο πρώτο μέρος της Συνεδρίας παρουσιάστηκε η «Δράση του Συλλόγου από τον Μάρτιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2022» από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα, καθώς και η συμμετοχή και δράση του ΣΠΟΛΜΗΚ:
– στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολιτικών Μηχανικών «European Council of Civil Engineers» (ECCE) από τον Vice President/ President Elect του ECCE και πρώην Πρόεδρο του ΣΠΟΛΜΗΚ Πλάτωνα Στυλιανού,
– στη Διεθνή Ομοσπονδία Συμβούλων Μηχανικών «International Federation of Consulting Engineers» (FIDIC) από το Γενικό Ταμία του Συλλόγου και Εθνικό Αντιπρόσωπο στο FIDIC Βαρνάβα Λάμπρου, και
– στην Μικτή Επιτροπή Δομικών Συμβολαίων Κύπρου (ΜΕΔΣΚ) από τον εκπρόσωπο του ΣΠΟΛΜΗΚ στη ΜΕΔΣΚ και Συντονιστή της ΜΕΔΣΚ Κώστα Αλλαγιώτη.

Φιλοξενούμενος Ομιλητής στην Συνεδρία ήταν ο κ. Γιάννης Τσουλόφτας, Γενικός Διευθυντής Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) & Διαχειριστής Έργου Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΟΑ Λεμεσού, ο οποίος παρουσίασε το θέμα «Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης».

Στο δεύτερο μέρος της Συνεδρίας έγινε ενημέρωση για τις Δράσεις του ΕΤΕΚ από τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΕΤΕΚ και τέως Πρόεδρο του ΣΠΟΛΜΗΚ Ανδρέα Θεοδότου. Η Συνεδρία ολοκληρώθηκε με συζήτηση για θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τον Κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών.

Για το Πρόγραμμα της Διευρυμένης Συνεδρίας.

 
tor сайт blacksprut