Συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ), με την νέα Διευθύντρια του Παναγιώτα Χατζηγεωργίου και άλλους συνάδελφους του ΤΑΥ

Σήμερα, Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022, αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ), με την νέα Διευθύντρια του Παναγιώτα Χατζηγεωργίου και άλλους συνάδελφους του ΤΑΥ.

Αρχικά, έγινε ενημέρωση για την δράση του ΣΠΟΛΜΗΚ και ειδικότερα για τα επερχόμενα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, από τον Πρόεδρο μας, Ανδρέα Θεοδότου. Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας, Βαρνάβας Λάμπρου, αναφέρθηκε στο εξειδικευμένο Διήμερο Σεμινάριο για Κατασκευαστικά Συμβόλαια και την παρουσίαση του FIDIC Green Book, αφού είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει άμεσα το ΤΑΥ.

Στη συνέχεια, η κ. Χατζηγεωργίου, μας ενημέρωσε με αρκετά εμπεριστατωμένο τρόπο, για τις δράσεις και την προσφορά του ΤΑΥ όλα αυτά τα χρόνια στην Κύπρο αλλά και για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και τα μελλοντικά έργα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα ενώ ακολούθησε συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο ΣΠΟΛΜΗΚ να λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος, προσφέροντας δια βίου μάθηση στους ενδιαφερόμενους μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων με θέμα τα Υδραυλικά Έργα-Φράγματα (Προγραμματισμός-Κατασκευή-Συντήρηση).