Εκλογές ΕΤΕΚ (04.11.2023) – Υποψήφιοι ΣΠΟΛΜΗΚ για το Γενικό και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Οι επόμενες ημέρες και ειδικά η 4η Νοεμβρίου 2023, είναι καθοριστικές για την ιστορία του Συλλόγου μας. Στις 4 Νοεμβρίου καλούνται οι Πολιτικοί Μηχανικοί και γενικά η κοινωνία των Μηχανικών να επιλέξει τους/τις εκπροσώπους τους στα θεσμικά όργανα του φορέα ρύθμισης του επαγγέλματος της Μηχανικής και τεχνικού σύμβουλου του Κράτους σε θέματα ανάπτυξης, του ΕΤΕΚ.

Είναι ηθική υποχρέωση μας να επιλέξουμε τους/τις καλύτερους/ες, αυτούς και αυτές που τεκμηριωμένα έχουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητες για να μας εκπροσωπήσουν επάξια και να προωθήσουν θέματα που αφορούν την επιστήμη της Πολιτικής Μηχανικής, τον Κατασκευαστικό Τομέα και τους Πολιτικούς Μηχανικούς.

Οφείλουμε, επίσης, να επιλέξουμε τους/τις συναδέλφους που ήταν ή είναι ενεργά στελέχη του Συλλόγου μας και διαχρονικά έχουν προσφέρει με τη δράση τους στο Σύλλογο μας, στους Πολιτικούς Μηχανικούς και στον κλάδο μας. Στόχος μας είναι η συνέχιση ισχυρής εκπροσώπησης των Πολιτικών Μηχανικών στο ΕΤΕΚ και της δυναμικής παρουσίας μας στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΤΕΚ.

Με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του κλάδου μας, της κοινωνίας των Μηχανικών, της κοινωνίας ευρύτερα και της Μηχανικής επιστήμης, σας καλώ να προχωρήσουμε μπροστά, με συνέπεια στις αρχές και επιδιώξεις μας ως οργανωμένο σύνολο των Πολιτικών Μηχανικών και να επιλέξουμε τους/τις εκπροσώπους μας που είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον κλάδο και τους Πολιτικούς Μηχανικούς.

Στις 17 Οκτωβρίου 2023, οι υποψήφιοι του ΣΠΟΛΜΗΚ για το Γενικό και Πειθαρχικό Συμβούλιο υπέβαλαν και επίσημα τις υποψηφιότητες τους στο ΕΤΕΚ.

Οι υποψήφιοι ΣΠΟΛΜΗΚ για το Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ

1. Αχνιώτης Στέλιος

2. Γιαννακού Ευσταθία

3. Θεοδότου Ανδρέας

4. Ίλιτς Μίλος

5. Λοϊζίδη Παπαναστασίου Μύρια

6. Πουμπουρής Γιάννος

7. Στυλιανού Πλάτωνας

8. Τσιουπανής Κυριάκος

9. Τσουλόφτα Ευαγγελίτσα

10. Χριστοφή Δημήτρης

Οι υποψήφιοι ΣΠΟΛΜΗΚ για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ

1. Δημητρίου Γιώργος

2. Λάμπρου Βαρνάβας

3. Σφήκας Ανδρέας

Σας ευχαριστώ για την δική σας συνεισφορά.

Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα

Πρόεδρος ΣΠΟΛΜΗΚ