Αναλυτικό Πρόγραμμα και Έναρξη Εγγραφών – 7ο Διεθνές Συνέδριο Ασφάλειας και Υγείας στα Κατασκευαστικά Έργα – 05&06 Νοεμβρίου 2021

  7o Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση «Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα»
«Vision Zero: Evolution or Revolution? The future is now! – Mission Possible!»
5 και 6 Νοεμβρίου 2021
Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, Έγκωμη, Κύπρος


Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, ανακοινώνει 
το Αναλυτικό Πρόγραμμα και την έναρξη των Εγγραφών (Early Bird Registration)
στο 7Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Εξοπλισμού και Υπηρεσιών
για την Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά έργα

με θέμα «Vision Zero: Evolution or Revolution? The future is now! – Mission Possible!»
στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στην Έγκωμη στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2021


Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζετάς Αιμιλιανίδου, με συν-διοργανωτές το Τμήμα Κατασκευών του Διεθνούς Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης (ISSA-C) και το Γερμανικό Ινστιτούτο Υποχρεωτικής Ασφάλισης και Πρόληψης Ατυχημάτων στον Κατασκευαστικό Τομέα  (BG BAU). Το Συνέδριο στηρίζεται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου. Επίσης, εντάσσεται στις δραστηριότητες της παγκόσμιας εκστρατείας Vision Zero του Οργανισμού ISSA, η οποία υποστηρίζεται από πολλούς άλλους Διεθνείς Οργανισμούς και στην οποία o Σύλλογος μας και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας είναι επίσημοι εταίροι.

Αναλυτικό Πρόγραμμα
Το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο, στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα: https://www.cosh2021cy.com/programme-announcment.

Εγγραφή
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021: https://www.cosh2021cy.com/registrations
Στις περιπτώσεις που θα υποβληθεί η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, ισχύει χαμηλότερο δικαίωμα συμμετοχής (early bird registration). 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τη διαδικασία εγγραφής στο Συνέδριο, παρακαλείστε όπως επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://www.cosh2021cy.com ή στο τηλέφωνο 22672866 και/ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση admin@spolmik.org.

01/09/2021