Αποτελέσματα Εκλογών ΕΤΕΚ για την τριετία 2020-2023

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το Γενικό και Πειθαρχικό Συμβούλιο του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ).

Στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ, στον κλάδο της Πολιτικής Μηχανικής, εκλέχθηκαν οι συνάδελφοι Ανδρέας Θεοδότου, Βαρνάβας Λάμπρου, Μύρια Λοϊζίδη Παπαναστασίου, Γιάννος Πουμπουρής, Πλάτωνας Στυλιανού, Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα και Δημήτρης Χριστοφή. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ, από τους υποψήφιους του ΣΠΟΛΜΗΚ, εκλέχθηκαν οι συνάδελφοι Σάββας Βραχίμης και Φλώρος Παντελή.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΤΕΚ καταρτίστηκε σε σώμα τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, από τα 30 πρόσωπα που είχαν εκλεγεί στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ, ως ακολούθως:

Πρόεδρος                     : Κωνσταντίνος Κωνσταντή, Αρχιτέκτονας
Α΄ Αντιπρόεδρος        : Ανδρέας Θεοδότου, Πολιτικός Μηχανικός
Β΄ Αντιπρόεδρος        :Ελίζα Βασιλείου, Μηχανολόγος Μηχανικός
Γενικός Γραμματέας : Πλάτωνας Στυλιανού, Πολιτικός Μηχανικός
Γενικός Ταμίας          :  Χρίστος Χριστοδούλου, Αρχιτέκτονας
Μέλη                            : Βαρνάβας Λάμπρου, Πολιτικός Μηχανικός
Θωμάς Μίτα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Ξένιος Παπασταύρου, Μηχανολόγος Μηχανικός
Σωκράτης Σωκράτους, Μηχανικός Πληροφορικής

Η τριπλή εκπροσώπηση των Πολιτικών Μηχανικών στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΤΕΚ κρίνεται μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα σημαντική για τους σκοπούς και επιδιώξεις του ΣΠΟΛΜΗΚ.

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, εύχεται σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν. Επιπρόσθετα, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς, τα μέλη του ΣΠΟΛΜΗΚ, που με την αθρόα προσέλευση σας, δώσατε την ευκαιρία στους υποψηφίους του Συλλόγου μας να διεκδικήσουν και να πετύχουν το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.