Πανεπιστήμιο Frederick – Παραχώρηση Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δομοστατική Μηχανική για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Παραχώρηση Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δομοστατική Μηχανική για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Το Πανεπιστήμιο Frederick αποφάσισε να παραχωρήσει υποτροφίες ύψους 25% στα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου που θα εγγραφούν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δομοστατική Μηχανική (MSc Structural Engineering), το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε κατόχους πτυχίων Πολιτικής Μηχανικής ή άλλων συναφών κλάδων να αποκτήσουν εξειδίκευση σε θέματα Δομοστατικής Μηχανικής. Αποτελεί το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο, καθώς εμβαθύνει αποκλειστικά σε θέματα δομοστατικής, φιλοδοξώντας να προσφέρει στους/στις αποφοίτους του τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον συγκεκριμένο τομέα. Σε μια εποχή κατά την οποία η σύνθεση και η πολυπλοκότητα των κατασκευών, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αλλά και οι προοπτικές εργοδότησης στον κατασκευαστικό τομέα, αυξάνονται διαρκώς, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα με πλήρη φοίτηση (30 ECTS / εξάμηνο). Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί και με μερική φοίτηση. Τα μαθήματα γίνονται στην αγγλική γλώσσα. Οι ώρες των μαθημάτων είναι απογευματινές.

Για την Ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και άλλα σχετικά θέματα, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να απευθυνθούν στα Γραφεία Εισδοχής του Πανεπιστημίου σε Λευκωσία και Λεμεσό (τηλ. 22394394 / 25730975, email: adminfo@frederick.ac.cy).